Voorwaarden

IMG_8442
WAY OF WORKING

We vinden het belangrijk dat medewerkers zich thuis voelen bij PuraSec. Wij doen ons best om voor iedereen de tofste werkgever te zijn en hanteren daarvoor een aantal extra voorwaarden.

Kies jouw werkplek en tijd!

We creëren een juiste balans tussen thuis en kantoor, omdat we het belangrijk vinden dat je daar kunt werken waar je je thuis voelt. Werken in een van onze mooie kantoren moet als thuiskomen voelen. Een plek waar we samen met collega’s kunnen werken in een fijne, ongedwongen sfeer. Iedereen is welkom in beide kantoren en tegelijkertijd is er voldoende ruimte om vanuit huis te werken.

Kies je eigen middelen

Iedereen moet kunnen werken met de middelen die het beste bij hem/haar passen. We geloven dat door het werken met de juiste middelen we het optimale resultaat bereiken voor zowel de collega’s, PuraSec als de klant.

Klanttevredenheid is de sleutel tot succes

Onze klanten bepalen ons succes. We geloven dat het resultaat en kwaliteit van het geleverde werk de grootste bron is voor de tevredenheid van onze klanten.

Notities
7165A9A8-858C-4C50-8315-30565D162E8A_1_105_c
A8AD37F7-653A-4ACD-9D68-878C6899F624_1_105_c

Bepaal jouw groei (toekomst)

We willen de mogelijkheid bieden voor onze collega’s om hun eigen groeipad te creëren. We bieden daarbij voldoende mogelijkheden en faciliteren dit groeipad, omdat we geloven dat meedenken over persoonlijke groei het beste resultaat brengt voor de collega’s en voor PuraSec.

Deel je kennis

Door kennis onderling te delen vergroten we ons vermogen om op meerdere vlakken inzetbaar te zijn en creëren we onderling begrip voor elkaars werk/specialiteiten. We geloven erin dat we hierdoor onze mogelijkheden vergroten zowel intern als extern en hierdoor als volwaardige speler in de markt worden gezien.

Ieders mening is belangrijk

We vinden dat de inbreng van de collega’s het succes van PuraSec bepalen. Elke collega heeft specifieke kennis en kwaliteiten die we optimaal willen benutten, door met elkaar na te denken en te sparren wordt de kwaliteit van onze producten, diensten steeds beter.