De teams

Onze kantoren zijn gevestigd in Delft en Zwolle. Als we niet bij klanten aan het werk zijn komen we daar dan ook graag bij elkaar. We zijn een groep enthousiaste professionals en vinden het geweldig om goed werk neer te zetten voor onze klanten. Daarbij staan we altijd voor elkaar klaar en weten we elkaar te motiveren als dit een keer nodig is. Naast security experts zijn we wintersporters, crossfitters, voetballers, korfballers en wandelaars. We vinden sport en beweging heel belangrijk en maken daar dus graag tijd en ruimte voor. Een goede balans tussen werk en plezier is in onze ogen essentieel om het allemaal leuk te houden. Dat betekent dat we een hoop lol hebben en zodra iets ook maar lijkt op een succes(je) dan wordt dat meteen gevierd!
IMG_2292
PEOPLE & PLACES

Verdeeld over twee locaties hebben wij twee teams. Onze People & Places managers zijn verantwoordelijk voor deze teams en vertellen je daar hieronder graag meer over.

Delft

Vanuit ons kantoor aan de Vlinderweg in Delft verzorgen we niet alleen de uitvoering van onze opdrachten bij klanten, maar verzorgen we ook alle support aan onze securityconsultants. Daarnaast bevinden we ons bij de bron van alle informatie omtrent normeringen en certificeringen zijn we een steenworpafstand verwijderd van het NEN. Vanwege de centrale ligging, zijn we hier nog beter te bereiken voor onze collega’s en klanten. In ons kantoor aan de vlinderweg vind je enthousiaste medewerkers van verschillende afdelingen; van sales, projecten tot techniek. We werken hard en tegelijkertijd is voldoende ruimte voor ontspanning, eigenlijk is er van alles te doen. Van een potje poolen tot tafelvoetbal of een game op de arcadekast. Hierbij staat plezier voorop… Op vrijdag sluiten we de week vaak af met een VrijMiBo, waarbij een goed gevulde koelkast zorgt voor een gezellige afsluiter van de week.

signal-2022-09-21-142545
purasec-27
signal-2022-09-22-160409

Zwolle

Toegankelijkheid is waar we voor staan. Daarom zijn wij sinds augustus 2021 gevestigd in Zwolle. Vanuit ons kantoor kijken we uit over Station Zwolle en zijn we een steenworpafstand verwijderd van het Lübeckplein. Vanwege de centrale ligging, zijn we hier nog beter te bereiken voor onze collega’s en klanten. In ons kantoor aan de Hanzelaan vind je enthousiaste medewerkers van verschillende afdelingen; van sales tot techniek. Regelmatig spelen we een potje tafeltennis of proberen we 180 te gooien op het dartbord. Hierbij staat plezier voorop, al wordt dit soms nog wel eens opzij gezet door een gezonde dosis fanatisme… Op vrijdag sluiten we de week vaak af met een VrijMiBo, waarbij een goed gevulde koelkast zorgt voor een gezellige afsluiter van de week.

purasec-zwolle-12
purasec-zwolle-08
IMG_8454 2