Over ons

ㅤㅤㅤㅤ

8b82eec6-805b-422f-a112-15314beb98c2
ㅤCYBERSECURITY MADE SIMPLE

Wij zien dat cybersecurity vaak onnodig ingewikkeld gemaakt wordt. Wij willen onze kennis en ervaring juist inzetten om organisaties op een toegankelijke en pragmatische manier te helpen de juiste stappen te zetten

ROOS & CHARL

Cybersecurity bedrijf PuraSec is in 2018 opgericht door Roos Dijkxhoorn en Charl Tuwanakotta en behoort momenteel tot 1 van de snelst groeiende security bedrijven in Nederland. Naast het kantoor in Delft is er in 2021 een kantoor in Zwolle geopend, zodat wij heel Nederland kunnen bedienen met onze oplossingen. Momenteel werken er 21 mensen die kennis hebben op het gebied van informatiebeveiliging, verdeeld over de disciplines risk assessment, ISO 27001, security officer as a service en pentesting.

signal-2022-09-22-140705_002
IMG_8250
0B6992F8-62F7-4FD0-87A3-FCDC30927EF8_1_105_c

Onze missie

Wij vinden dat we cybersecurity begrijpelijk moeten kunnen maken voor iedereen en één van onze belangrijkste doelen is om onze klanten zelf weerbaarder te maken. Dit zie je terug in de manier waarop wij onze diensten verlenen, waarbij het overdragen van kennis en vereenvoudigen van complexe vraagstukken voorop staat. Onze dienstverlening is afgestemd op de samenhang tussen mens, beleid en techniek waardoor we de cybersecurity bij een organisatie als geheel naar een hoger niveau kunnen tillen.

CYBERSECURITY MADE SIMPLE

Veel bedrijven richten zich puur op de techniek of alleen op beleid en leveren daar specialistische diensten in. Wat wij zien is dat er bij vooral veel MKB(+) organisaties juist behoefte is aan advies op een breder vlak, maar dan wel op een manier die ook voor hen toegankelijk is. Dus geen immens grote, complexe en lang lopende projecten, maar pragmatisch advies op maat. Wij geloofden vanaf de start dat we dit konden bieden en inmiddels zijn er vele klanten, van klein tot groot, die dit ook kunnen bevestigen.

Best in class

PuraSec streeft naar uitmuntende resultaten als het gaat om klanttevredenheid en vindt zodoende feedback erg belangrijk. Structureel wordt er informatie verzameld door de customer hapiness manager om te kijken hoe we onze dienstverlening kunnen verbeteren. Dit heeft er in de jaren in geresulteerd dat we een 8+ scoren op het gebied van klanttevredenheid, een cijfer dat we zeker koesteren en willen verhogen waar dit mogelijk is.

Vanzelfsprekend begrijpen wij dat expertise een onderdeel is van de klanttevredenheid en zodoende zijn onze consultants in het bezit van de juiste certificaten. Deze certificaten bevestigen hun kundigheid en zorgen ervoor dat consultants op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen binnen het vakgebied.

Tenslotte geloven wij sterk in het veiliger maken van de keten middels het opzetten en onderhouden van een gedegen beleid op het gebied van informatiebeveiliging. Zodoende selecteert PuraSec haar partners hierop en hebben wij vanzelfsprekend ook de ISO 27001 certificering in bezit.