Cultuur

We verwelkomen steeds vaker nieuwe collega’s en bieden hen een gave werkomgeving. Onze cultuur is de basis voor ons geweldige team PuraGekkies. We vinden het belangrijk dat iedereen begrijpt waarom we dingen doen. Onze cultuur wordt onderdeel van je DNA en je draagt onze kernwaarden continu uit. De kernwaarden beschrijven precies waar we bij PuraSec voor staan en hoe we met elkaar omgaan.

Kernwaarden

Duidelijk

Duidelijkheid is voor ons van groot belang. Wij geloven dat je pas iets goed kunt uitleggen als je écht begrijpt hoe het werkt. Dit is wat we doen. We bieden onze klanten pragmatische oplossingen binnen al onze diensten, zodat cybersecurity overzichtelijk en begrijpelijk blijft.

Enthousiast

We zijn enthousiast over alles wat we doen en delen onze kennis dan ook graag met iedereen. Zo gaan we elke dag weer vol passie en plezier aan de slag met onze missie om cybersecurity toegankelijk en begrijpelijk te maken.

Samen

Bij PuraSec staat samenwerken hoog in het vaandel. Waarom moeilijk doen als het ook samen kan? Samenwerken zorgt niet alleen voor een betere kwaliteit, het is ook nog eens veel leuker!

Kundig

Voor ons is deskundigheid vanzelfsprekend. Door onze specialistische kennis in te zetten waar het écht nodig is maken we het verschil. Dat wat we doen, doen we goed! We werken volgens professionele standaarden en nemen onze verantwoordelijkheid voor ons handelen.

IMG_2614
Voetbaltafel
purasec-22