Cultuur

We verwelkomen steeds vaker nieuwe collega’s en bieden hen een gave werkomgeving. Onze cultuur is de basis voor ons geweldige team PuraGekkies. We vinden het belangrijk dat iedereen begrijpt waarom we dingen doen. Onze cultuur wordt onderdeel van je DNA en je draagt onze kernwaarden continu uit. De kernwaarden beschrijven precies waar we bij PuraSec voor staan en hoe we met elkaar omgaan.

Kernwaarden

Gepassioneerd

We zijn leergierig, betrokken, gedreven en helpen elkaar. Door op deze op deze manier met elkaar om te gaan ontstaat een omgeving waarin we altijd voor elkaar klaarstaan, het beste voor elkaar en voor PuraSec willen.

Best in class

We zijn innoverend, delen kennis, vaardig, en zijn continu bezig met verbetering. We dagen elkaar uit het beste uit ons zelf te halen en streven we naar de beste kwaliteit en tevreden klanten.

Authentiek

We zijn open minded, blijven bij ons zelf, we zijn betrokken, we zeggen wat we doen en doen wat we zeggen, zijn eerlijk en transparant. We kunnen ons zelf zijn, dat maakt ons één team en daar zijn we trots op!

Pragmatisch

We zijn begrijpelijk, flexibel, oplossingsgericht, passen ons gemakkelijk aan en denken mee. Dit helpt bij de groei van PuraSec. We veranderen, soms omdat het moet en soms omdat het kan. Veranderingen schrikken ons niet af. Dat daagt ons juist uit.

Duurzaam

We gaan langdurige relaties met klanten aan en zorgen goed voor onze collega's. Door langdurige relatie aan te gaan met onze klanten begrijpen we elkaar nog beter en zijn we in staat om onze dienstverlening continue te verbeteren. We geven collega’s de mogelijkheid zichzelf te kunnen ontwikkelen. Zij kunnen trainingen, certificeringen behalen die ons beter maken.

IMG_2614
Voetbaltafel
purasec-22