Marketing- en communicatiemedewerker

Collega's.png

Als een van de snelst groeiende security partijen zijn wij op zoek naar een marketing- en communicatiemedewerker. Marketing krijgt een steeds grotere rol binnen onze organisatie en daarom wij zijn op zoek naar iemand die ons hierbij kan ondersteunen.

Vind jij het leuk om je marketing ideeën toe te passen in de praktijk, een marketingstrategie op te zetten en te zorgen dat klanten ons goed kunnen vinden? Dan ben je van harte welkom in ons team!

Wij vinden dat we cybersecurity begrijpelijk moeten kunnen maken voor iedereen en één van onze belangrijkste doelen is om onze klanten zelf weerbaarder te maken. Dit zie je terug in de manier waarop wij onze diensten verlenen, waarbij het overdragen van kennis en vereenvoudigen van complexe vraagstukken voorop staat.

Solliciteer direct!
Job.png

Wie zoeken we?

De marketing- en communicatiemedewerker (vanaf 16 uur p.w.) die we zoeken heeft de nodige ervaring in het werkveld van marketing en communicatie, heeft affiniteit met cybersecurity en vindt het een uitdaging op marketing en communicatie bij PuraSec op de kaart te zetten en uit te breiden. Met jouw kennis en enthousiasme verzorg je de marketing en communicatie van social media tot strategie.

Job.png

Arbeidsvoorwaarden

PuraSec heeft zeer goede arbeidsvoorwaarden:

  • Een goed salaris
  • Een pensioenregeling (geen eigen bijdrage)
  • Een reiskostenvergoeding
  • De mogelijkheid om flexibel te werken op kantoor (Delft of Zwolle) en thuis
  • Een mooi budget voor opleidingen
  • Je kiest zelf je middelen om mee te werken, die na een bepaalde periode ook jouw eigendom worden
  • Daarnaast worden er vaak leuke activiteiten georganiseerd zowel door ons als door het team zelf
Herken je jezelf in dit profiel en lijkt het je wat om onderdeel te worden van ons bedrijf? Dan hebben wij een toffe vacature voor je. Dit is vooral een richtlijn, dus heb jij een heel eigen beeld hoe je van waarde zou kunnen zijn voor onze organisatie of heb je andere certificeringen en/of kennis dan aangegeven, kom ook dan vooral bij ons in de lucht!

Solliciteer direct!

Gebruik je LinkedIn?
Waarom wil je bij PuraSec werken?
Op welke functie wil je solliciteren?
Wat is je naam?
Wat is je email?
Hoe kunnen we je bereiken?